27.07.2015 00:08

Arena morenară prinde viață

Arena morenară prinde viață
Galerie foto

❚ Peste 30 de suporteri și 20 de fotbaliști au vopsit tribuna I a stadionului Flacăra, muncind cot la cot pe o căldură insuportabilă ❚ „La noi s-a format o adevărată familie, Peluza Sud + jucători + Gabi (n.r. - Gabriel Paraschiv), așa că am muncit ca o familie”, a mărturisit Ionuț Banu, liderul Peluzei Sud Moreni ❚ Înarmați cu pensule și trafaleți, suporterii au început de dimineață să dea culoare arenei pe care în trecut pășeau vedetele de la FC Porto, iar ulterior, după antrenament, s-au alăturat și fotbaliștii, în frunte cu Gabi Paraschiv

LIVIU DOBRE

 


 

Sâmbătă, morenarii s-au adunat pentru a da culoare stadionului pe care în urmă cu mulți ani pășeau vedetele de la FC Porto. Peste 30 de suporteri ai divizionarei D Flacăra au participat la această acțiune, înarmați cu pensule și găleți de vopsea, ulterior alăturându-se și aproximativ 20 de fotbaliști, care au muncit cot la cot cu fanii, semn că la Moreni s-a format o adevărată familie. Printre cei care au participat la vopsirea tribunei I a arenei de pe malurile Cricovului s-a aflat antrenorul Gabriel Paraschiv, dar și fosta campioană balcanică la atletism, Alina Proca-Pârvu.

„A fost o acțiune perfectă. Am realizat tot ce ne-am propus. La noi s-a format o adevărată familie, Peluza Sud + jucători + Gabi (n.r. - Gabriel Paraschiv), așa că am muncit ca o familie. Mă așteptam să fim atât de mulți, morenarii iubesc Flacăra, iar cu sprijinul echipei am reușit mai mult decât ne-am propus. Cu siguranță nu ne vom opri aici. Acțiuni vor mai fi, acum să vedem pe ce ne vom axa”, ne-a mărturisit Ionuț Banu, liderul Peluzei Sud Moreni.

De la antrenament, la vopsit

Suporterii s-au apucat de treabă de dimineață, cu mult entuziasm. După antrenament s-au alăturat și fotbaliștii, în frunte cu Gabriel Paraschiv, un gest frumos, care le-a oferit și mai multă determinare voluntarilor de a duce treaba până la capăt.

„A fost superb, muncă, căldură, distracție și bere, o zi de povestit nepoților. Am reușit să facem ceva pentru comunitate, sperăm să reușim să terminăm tot stadionul”, ne-a transmis Dănuț Papuc, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei de pe malurile Cricovului.

Familia morenară

Pentru vopsirea integrală a tribunei I s-au folosit 200 de litri de vopsea, 50 de litri de diluant, 20 de pensule, 20 de trafaleți și 300 de mănuși. Pentru ca treaba să meargă bine, mai ales că s-a muncit pe o căldură aproape insuportabilă, suporterii și fotbali știi participanți la această acțiune au avut la dispoziție și bere, în jur de 100 de litri. Per total, acțiunea a fost una reușită, iar inițiativa merită apreciată.