06.02.2020 00:08

Apel la unitate pe pagina suporterilor Chindiei

Apel la unitate pe pagina suporterilor Chindiei
Galerie foto

❚ „Poate au fost multe meciuri slabe cu vecinele de clasament, dar am produs și surprize plăcute. Și nu puține. Suntem pe un loc onorabil la capitolul spectatori, chit că nu jucăm acasă” ❚ „La stadion se lucrează. Nu în ritmul pe care ni-l dorim, dar se lucrează. Prima dată în ultimii 50 de ani” ❚ „Dacă a fost nevoie de jumătate de secol să vedem că se mișcă ceva, hai să mai așteptăm trei luni și ceva și apoi să tragem concluziile”

 

C.M.

 


 

Pagina de Facebook a suporterilor Chindiei Târgoviște a transmis un apel, prin care îndeamnă la susținerea echipei în aceste momente grele, cu o singură victorie obținută în ultimele 11 meciuri. „Am revenit după 21 de ani în Liga I. În mare parte, aceiași jucători cu care am promovat reprezintă nucleul echipei. Aioani, Martac, Leca, Neguț, Vadim, Cristi, Florea - ordinea e întâmplătoare. Ne bucurăm pentru Ioniță și Șerban. Pustii noștri au fost titulari ieri cu Botosani. Am pierdut, dar salutăm eforturile lor. Avem puncte. Nu știm câți s-ar fi gândit că intrăm în playout cu peste 20 de puncte. Că batem Astra, că batem Dinamo și așa mai departe. Poate au fost multe meciuri slabe cu vecinele de clasament, dar am produs și surprize plăcute. Și nu puține. Suntem pe un loc onorabil la capitolul spectatori, chit că nu jucăm acasă”.

„Trebuie să rămânem în Liga I și să revenim acasă”

„Dacă toți ar susține echipa pe măsura grupurilor de la 503, poate ar fi altceva. La stadion se lucrează. Nu în ritmul pe care ni-l dorim, dar se lucrează. Prima dată în ultimii 50 de ani. Dacă a fost nevoie de jumătate de secol să vedem că se mișcă ceva, hai să mai așteptăm trei luni și ceva și apoi să tragem concluziile. Peste mai puțin de o lună începe lupta. Care pe care. Dar și până atunci, băieții au nevoie de suporteri. Trebuie să rămânem în Liga I și trebuie să revenim acasă. Doar împreună putem reuși. Să strângem rândurile și să fim alături de băieții noștri”, sună mesajul transmis.