04.08.2017 00:10

Antrenorii vorbesc despre derby-ul Chindia - UTA

Antrenorii vorbesc despre derby-ul Chindia - UTA
Galerie foto

*"Băieții sunt deja conectați, îi simt, îi văd dornici de un început bun, și asta contează cel mai mult. Chindia formează cam aceeași echipă de anul trecut. Au omogenitate foarte bună, organizare bună, jucători foarte interesanți, dar nu ne sperie", a transmis Adrian Mihalcea, antrenorul formației arădene

*"Noi sperăm că suntem pregătiți pentru acest meci, a fost  o perioadă de pregătire bună, iar jucătorii sunt motivați. UTA are un lot bun. Ei au jucători cu experiență în Liga 1, precum Curtuiuș, Strătilă sau Roman, dar în același timp au și jucători tineri foarte talentați", a vorbit și Nicu Croitorul, antrenorul Chindiei

COSMIN SAVA


Liga a 2-a începe cu un duel tare. Mâine, la Târgoviște, se întâlnesc două echipe tari ale diviziei secunde, Chindia Târgoviște și UTA Arad. Cele două formații s-au luptat în ultimele sezoane la primele locuri așa că așteptările sunt mari de la această partidă. În sezonul trecut, UTA a  ieșit mai bine din duelurile cu târgoviștenii, a fost 3-0 la Arad și 2-2 la Târgoviște.

"Nu ne sperie Chindia, nu avem de ce să ne temem"

Adrian Mihalcea, antrenorul arădenilor, are un jucător important incert pentru duelul de pe "Eugen Popescu". Este vorba de Ștefan Grigorie, dar Antrenorul UTA-ei se așteaptă la un meci dificil, dar acest lucru este bun pentru echipa sa, pentru că jucătorii vor fi nevoiți să se concentreze foarte bine încă din începutul sezonului, consideră acesta. "E un început în forță, jucăm la Chindia, o contracandidată la promovare, fără niciun dubiu. Luăm partea bună, începem campionatul concentrați. Dacă întâlneam o echipă mai slab cotată, poate aveam unele probleme din punct de vedere al atitudinii. Băieții sunt deja conectați, îi simt, îi văd dornici de un început bun, și asta contează cel mai mult. Chindia formează cam aceeași echipă de anul trecut. Au omogenitate foarte bună, organizare bună, jucători foarte interesanți, dar nu ne sperie, nu avem de ce să ne temem, mai ales după eforturile din această vară, au venit jucători experimentați și au rămas pe loc jucători importanți. Ștefan Grigorie e incert, are câteva zile de când nu se antrenează cu noi, dar el o să intre cu grupul și e posibil să apară pe teren sâmbătă. Dacă nu din primul minut, e posibil să apară pe parcursul jocului, e un jucător important, ca de altfel toți jucătorii noștri. Eu discut cu ei și vreau să le întipăresc în minte că toți sunt importanți", a spus Mihalcea, citat de site-ul oficial al echipei din Arad.

“Trebuie să câștigăm”

Atacantul Marius Curtuiuș, una dintre piesele de bază ale grupării arădene, se așteaptă la un meci greu la Târgoviște, dar spune că își dorește victoria pe terenul Chindiei. "Întâlnim o echipă care o să tragă la promovare din ce am înțeles, iar din acest punct de vedere e un derby. Noi mergem acolo cu toată încrederea și trebuie să câștigăm. Ei și-au păstrat în mare parte lotul, am avut meciuri grele cu ei în ultimii doi ani. Pe hârtie avem cel mai bun lot, va trebui s-o demonstrăm și pe teren. Personal, îmi doresc să promovăm și cred că obiectivul e realizabil", a transmis atacantul de 27 de ani, pentru aceeași sursă.

"Suntem motivați"

Antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru, spune că perioada de pregătire a fost bună, iar jucătorii sunt motivați să înceapă bine campionatul. Tehnicianul târgoviștean declară că echipa este mai bună decât sezonul trecut și speră să termine cât mai sus în clasament. "Noi sperăm că suntem pregătiți pentru acest meci, a fost  o perioadă de pregătire bună, iar jucătorii sunt motivați. Cherchez este încă incert, pentru că mai resimte mici dureri la genunchi. O să lipsească și Acasandrei, pentru că are cartonaș roșu din sezonul trecut. Știam că Grigorie are ceva probleme, dar UTA are un lot bun, oricare din jucători pot suplini această lipsă. Ei au jucători cu experiență în Liga 1, precum Curtuiuș, Strătilă sau Roman, dar în același timp au și jucători tineri foarte talentați. În acest sezon ne dorim să terminăm cât mai sus, credem că suntem mai puternici, că avem un lot mai bun decât anul trecut. Deși ne așteaptă un sezon dificil, lung, vrem să facem o figură frumoasă. Cred că această ediție a ligii secunde este cea mai puternică din ultimii ani, pentru că sunt multe echipe de tradiție precum UTA, FC Argeș, Poli Timișoara sau ASA Târgu Mureș, iar acestea sunt echipe cu pretenții. O să fie o competiție puternică, dar sperăm să depășim evoluțiile de până acum, pentru că pentru asta ne antrenăm, să progresăm. Consider că avem și mai multă experiență față de sezonul trecut, iar acesta e un lucru bun", a declarat tehnicianul Chindiei.

Chindia are preparator fizic nou. La echipă a fost angajat Stelian Isac, ultima dată acesta a fost la Juventus București.