27.05.2016 00:05

Aninoasa, victorie fără emoții la Bradu

Aninoasa, victorie fără emoții la Bradu
Galerie foto

* „Ne-am adaptat foarte bine la terenul sintetic de la Bradu. Am dominat jocul categoric și puteam să obținem o victorie și mai clară, dacă fructificam toate ocaziile avute”, a comentat succesul antrenorul Cristi Bălașa

COSTINEL NEAGU


FC Aninoasa a obținut o nouă victorie în Seria C3, impunându-se fără emoții în deplasarea de la Bradu. Dacă Urban Titu se face de râs în Liga a III-a, echipa lui Cristi Bălașa se află la a doua victorie consecutivă. Aninoasa a început în forță meciul din Argeș și a dechis scorul în secunda 17. Rusu a centrat perfect pentru Moțoi, iar puncherul Aninoasei a marcat rapid. Dâmbovițenii au avut mai multe șanse de gol, ratate în prima repriză. Partea secundă a adus încă un gol în contul oaspeților. Călinescu (73) a luat o acțiune pe cont propriu și a stabilit scorul final. Cristi Bălașa a folosit o formulă de echipă care i-a cuprins pe Bărboiu - Rusu, Coman, Pahonțu, Diță - Călinescu, Ștefan, C. Dinu, Ghenu, Neacșu - Moțoi, după pauză apelând la Rosciugă, Leotescu, I. Maican și A. Maican.

Cristi Bălașa: „Scorul putea să fie mult mai mare”

 „Ne-am adaptat foarte bine la terenul sintetic de la Bradu. Chiar dacă înainte de începerea partidei a plouat torențial, băieții au făcut ce le-am cerut și am obținut o victorie clară. Scorul nu reflectă realitatea din teren. Am dominat jocul categoric și puteam să obținem o victorie și mai clară, dacă fructificam toate ocaziile avute. Moțoi a marcat în secunda 17 probabil cel mai rapid gol din primele trei ligi. Pentru mine, victoria de la Bradu trebuie confirmată cu încă una sâmbătă, împotriva echipei din Roșiori, o formație imprevizibilă. În ultima etapă, au fost învinși cu 4-0 de Ștefănești, echipă care nu îmi lăsase o impresie bună la Titu. Cuvântul de ordine cu Roșiori este victoria”, a transmis Cristi Bălașa.