20.11.2014 00:03

Aninoasa nu renunță la promovare

Aninoasa nu renunță la promovare
Galerie foto

❚ „Flacăra e principala favorită la promovare, dar se mai joacă. Mai este un retur întreg de jucat, în care se pot întâmpla multe. Nici Flacăra, nici noi nu mai suntem la fel de puternici ca anul trecut”, este de părere Gâlmencea ❚ „Din iarnă vom întări lotul cu mai mulți jucători de valoare, lotul nostru fiind cam subțire numeric. Vrem să învingem sâmbătă pe Atletic Fieni și să încheiem cu o victorie turul campionatului”, a mai spus Gâlmencea

COSTINEL NEAGU


Flacăra Moreni s-a distanțat la patru puncte în clasamentul Ligii a IV-a, după ce a învins pe Recolta Gura Șutii. Aninoasa a făcut doar egal la Brezoaele, și are de recuperat un handicap de patru puncte față de echipa din Moreni.

Cu toate acestea, Remus Gâlmencea nu consideră încheiată lupta pentru promovare, deși o vede pe Flacăra principala favorită la promovarea în Liga a III-a.

„Am făcut o partidă bună la Brezoaele. Neșansa a făcut ca Aninoasa să nu plece cu cele trei puncte puse în joc. Flacăra e principala favorită la promovare, dar se mai joacă. Mai este un retur întreg de jucat, în care se pot întâmpla multe. Nici Flacăra, nici noi nu mai suntem la fel de puternici ca anul trecut. Ambele echipe se pot încurca, așa că promovarea nu este jucată. Patru puncte nu este un avantaj decisiv, este o distanță care se poate recupera în returul campionatului. Noi putem să ne apropiem la un singur punct chiar în prima etapă din retur, când vom întâlni Flacăra pe teren propriu. Nu renunțăm la promovare”, ne-a transmis Remus Gâlmencea.

 

Lotul va fi întărit în iarnă

Pentru a se prezenta cât mai bine în retur, oficialii echipei din Aninoasa vizează întărirea lotului în pauza de iarnă.

Antrenorul Aninoasei spune că lotul este cam subțire, fiind nevoie de câțiva jucători în plus, aceasta fiind una din cauzele jocului mai slab din debutul campionatului.

„Lotul echipei a fost întinerit față de campionatul trecut, fiind promovați mai mulți tineri. Aceasta a fost principala cauză a jocului nostru mai slab din debutul campionatului. După aceea ne-am revenit și am urcat în clasament. Din iarnă vom întări lotul cu mai mulți jucători de valoare, lotul nostru fiind cam subțire numeric. Vrem să învingem sâmbătă pe Atletic Fieni și să încheiem cu o victorie turul campionatului”, spune Remus Gâlmencea.

FC Aninoasa va întâlni sâmbătă pe Atletic Fieni în derby-ul etapei, meci care se va juca la Aninoasa.