22.07.2014 00:06

Anghelache nu a mai ajuns ieri la Târgoviște

Anghelache nu a mai ajuns ieri la Târgoviște
Galerie foto

❚ Președintele executiv al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare mai este așteptat și astăzi la discuții, altfel conducerea Chindiei îl va reclama pe Văduva la Comisia de Disciplină din cadrul FRF

C.M.

Robert Văduva nu a apărut nici ieri la antrenamentele Chindiei, cum nici oficialii clubului Dinamo nu s-au deplasat la Târgoviște să discute despre un eventual transfer. Constantin Anghelache, președintele executiv al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, mai este așteptat și astăzi la discuții, altfel conducerea Chindiei îl va reclama pe Văduva la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, pentru a suporta sancțiunile care se impun după ce a părăsit echipa, fără acordul conducătorilor sau antrenorilor.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Șefii Chindiei sunt dispuși să accepte trecerea lui Văduva la Dinamo în anumite condiții, sperând să obțină un preț bun de transfer. „Câinii” l-ar vrea gratis pe jucătorul aflat sub contract cu Chindia până în vara lui 2015, variantă pe care nu o acceptă cei de sub Turn. Anghelache este așteptat în continuare la Târgoviște, pentru discuții, iar dacă nu se va finaliza nimic, Văduva trebuie să revină de urgență la echipă, altfel riscă sancțiuni dure. Probabil că nu va scăpa fără o amendă, după ce a dispărut pur și simplu, fără a anunța pe nimeni din cadrul clubului târgovi ștean. Între timp, Chindia s-a achitat de datoriile pe care le avea către foștii fotbaliști, Mădălin Mihăescu și Ionuț Șerban.