14.03.2023 00:08

Angelo Arghira, argint la Cupa României

Angelo Arghira, argint la Cupa României
Galerie foto

*  Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a cedat în lupta pentru aur în fața brăileanului Petrică Muset, la categoria 75 de kilograme

 

Un nou rezultat notabil înregistrat de boxerul Angelo Arghira/ Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște a obținut, în  week-end, medalia de argint la Cupa României de box pentru tineret, găzduită de orașul Brăila. Boxerul clubului târgoviștean, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a cedat în lupta pentru aur în fața brăileanului Petrică Muset, la categoria 75 de kilograme. Angelo Arghira a fost singurul pugilist dâmbovițean care a prins o finală la ediția din acest an a Cupei României de box pentru tineret.

În toamna anului trecut, acesta a devenit campion al României la juniori. Sectia de box a Clubului Sportiv Târgoviște își confirma valoarea muncii, prin calificarea în finala mare a lui Angelo Arghira la categoria 75 de kilograme. Deși acesta a inceput pregatirea mai târziu, și în ciuda condițiilor precare de pregătire, și-a păstrat nivelul ridicat al performanței de anul trecut, când a devenit campion național de juniori”, a transmis antrenorul Alex Stan.  

 

 

 

C.M.