19.10.2016 00:05

Andrei Ivan a reușit un gol fabulos în Liga 1

Andrei Ivan a reușit un gol fabulos în Liga 1
Galerie foto

❚ Atacantul morenar a deschis scorul în partida cu Dinamo, pe care echipa sa CSU Craiova a câștigat-o cu 2-1 LIVIU DOBRE


Morenarul Andrei Ivan se află din nou în centrul atenției după golul fabulos marcat în partida cu Dinamo București, din etapa a 12-a a Ligii 1. Atacantul Universității Craiova a deschis scorul în minutul 55 al confruntării, când șutul acestuia a fost deviat în poartă de Hanca, ieșind un lob de toată frumusețea, peste portarul Brănescu. La puțin timp, Hanca (62) a restabilit egalitatea pentru „câinii roșii”, pentru ca Briceag (71) să marcheze cu golul victoriei pentru CSU Craiova. Andrei Ivan se află la a treia sa reușită în acest sezon de Liga 1.

Corbu a fost titular la Dinamo

Pe teren s-a mai aflat un fotbalist dâmbovițean, Laurențiu Corbu fiind titular la Dinamo. Fundașul care a fost achiziționat de gruparea din Ștefan cel Mare de la Urban Titu a jucat integral, fiind cel mai bun din defensiva „câinilor roșii” în partida cu CSU Craiova, lucru recunoscut și de antrenorul Ioan Andone. „Organizarea defensivă nu a fost foarte bună, Corbu a arătat cel mai bine din apărare”, a spus tehnicianul formației dinamoviste.