17.11.2022 00:08

Andreea Văcaru, bronz la Naționalele în Bazin Scurt

Andreea Văcaru, bronz la Naționalele în Bazin Scurt
Galerie foto

* Sportiva antrenată de Octavian Postolache a cucerit bronzul în proba de 50 metri spate (seniori și tineret) și a mai prins o finală A (100 m fluture) și o finală B (100 m spate)

 

Rezultate apreciate obținute sportivii de la CS Târgoviște la Campionatul Național de Înot în Bazin Scurt pentru juniori, tineret și seniori, desfășurat la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Andreea Văcaru a urcat pe podiumul de premiere, după ce a avut parte de o evoluție foarte bună în ultima zi a eccentric. Sportiva antrenată de Octavian Postolache a cucerit bronzul în proba de 50 metri spate (seniori și tineret) și a mai prins o finală A (100 m fluture) și o finală B (100 m spate).

Totodată, Ștefan Rachieru, concurat în trei finale: Finala B – 200 m spate, Finala C – 200 m mixt și Finala C – 100 m bras. Cei doi sportivi, alături de colegii lor, Mădălina Iorga și Andrei Lazăr, au format echipa Clubului Sportiv Târgoviște, care a concurat în proba de ștafetă combinată de 4X50 m liber. La Campionatul Național de Înot în Bazin Scurt au participat și trei sportivi legitimați la CSM Târgoviște, coordonați de Gheorghe Tzitzeclis. Ștefania Mirea, Alexandra Gheorghe și Nichita Jitaru îmbină foarte bine sportul de performanță, cu studiile, de vreme ce au medii de peste 9,50, la instituții de învățământ apreciate din Târgoviște.

 

 

 

 

C.M.