11.01.2016 00:06

Andreea Părăluță, cea mai bună jucătoare de fotbal în 2015

Andreea Părăluță, cea mai bună jucătoare de fotbal în 2015
Galerie foto

❚ Performanța este remarcabilă, având în vedere vârsta sportivei legitimate la ASA Târgu Mureș: 21 de ani. Originară din Pucheni, Andreea este selecționată constant la echipa națională de fotbal a României, unde a strâns 29 de prezențe ❚ „Nu mă așteptam să ies cea mai bună jucătoare în anchetele organizate de AFAN, fiind o surpriză și pentru mine. Dedic acest titlu familiei mele, care m-a susținut în carieră, precum și colegilor de la club”, a transmis Andreea Părăluță

COSTINEL NEAGU

 


 

Dâmbovițeanca Andreea Părăluță a fost desemnată de Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) cea mai bună jucătoare de fotbal din 2015. Performanța este remarcabilă, având în vedere vârsta sportivei legitimate la ASA Târgu Mureș: 21 de ani. Originară din Pucheni, Andreea este selecționată constant la echipa națională de fotbal a României, unde a strâns 29 de prezențe.

,,Nu mă așteptam să ies cea mai bună jucătoare în anchetele organizate de AFAN, fiind o surpriză și pentru mine. Dedic acest titlu familiei mele, care m-a susținut în carieră, precum și colegilor de la club”, a transmis Andreea Părăluță.

„Obiectivul principal este calificarea la Campionatul European”

Andreea Părăluță are gânduri mari cu echipa națională a României, dorind o calificare la Campionatul European.

,,Va fi un sezon încărcat în 2015, mai ales că vom avea meciuri grele cu echipa națională a României. Vom face un cantonament în Spania în această iarnă, pentru a fi în formă. Ne așteaptă partide dure cu Franța și Ucraina, care sunt foarte importante în economia calificării. Obiectivul meu principal va fi calificarea la Campionatul European cu echipa națională a României, care va avea loc în 2017, în Olanda”, ne-a mărturisit Andreea Părăluță.

Fotbalista din Pucheni vrea să reușească un sezon bun și pe plan intern, dorind să oprească supremația Clujului în 2016.

,,Cu ASA îmi doresc să joc în play-off, iar la finalul sezonului să câștigăm Cupa României sau campionatul în fața Clujului. Avem patru puncte în minus, dar în play-off diferența se poate remonta”, și-a transmis gândurile Părăluță, care speră să facă pasul către o echipă din străinătate. „Mi-ar plăcea ca la vară să îmi găsesc o echipă în străinătate, să văd cum este fotbalul și în alte campionate”.