12.08.2020 00:08

Andreea Dinu, aproape de medalii la Naționalele U16

Andreea Dinu, aproape de medalii la Naționalele U16
Galerie foto

❚ Sportiva de la CS Târgoviște a terminat pe locul 4 proba de 400 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 59,96. La startul acestei probe s-au aflat 20 de sportive ❚ De asemenea, în proba de 200 metri, sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 26,61. Atleta clubului târgoviștean a stabilit în ambele probe Personal Best ❚ „Sunt mulțumită de evoluția Andreei, ținând seama de condițiile de pregătire și de faptul că este primul ei an de juniorat”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu pentru site-ul clubului.

 

C.M.


Atleta Andreea Dinu a încheiat în apropierea podiumului la Campionatul Național pentru juniori U16. Sportiva de la CS Târgoviște a terminat pe locul 4 proba de 400 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 59,96. La startul acestei probe s-au aflat 20 de sportive. De asemenea, în proba de 200 metri, sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 26,61. Atleta clubului târgovi ștean a stabilit în ambele probe Personal Best, un lucru extrem de important, dacă ținem seama că acesta este primul său an la juniori.

„A reușit să facă Personal Best pe ambele probe”

În vara anului trecut, Andreea Dinu a devenit dublă campioană a României la copii, în probele de 200 și 300 metri. „Sunt mulțumită de evoluția Andreei, ținând seama de condițiile de pregătire și de faptul că este primul ei an de juniorat. A reușit să facă Personal Best pe ambele probe, lucru care ne dă mari speranțe că în următorul an ea va fi podium, cum astfel ne-a obișnuit. Andreea a devenit în urmă cu un an dublă campioană națională la copii, atât la indoor, cât și în aer liber”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu pentru site-ul clubului.