23.06.2020 00:10

Ancuța Stoenescu și Gabi Irimia, într-un stagiu cu lotul olimpic

Ancuța Stoenescu și Gabi Irimia, într-un stagiu cu lotul olimpic
Galerie foto

❚ Două dintre jucătoarele care au apărat culorile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în sezonul 2019-2020 s-au aflat în cantonament cu lotul olimpic lărgit al României de baschet 3X3 ❚ Au fost convocate Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipoș, Alexandra Uiuiu, Annemarie Godri- Pârău, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu-Kim și Ashley Walker ❚ Staff-ul tehnic a fost compus din Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuțescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) si Cristian Olteanu (psiholog)

 

C.M.

 


 

Două dintre jucătoarele care au apărat culorile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în sezonul 2019- 2020 s-au aflat în cantonament cu lotul olimpic lărgit al României de baschet 3X3. Naționala a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio, ce ar fi trebuit să se desfășoare în această vară. Așa cum s-a întâmplat cu toate activitățile sportive majore programate în perioada pandemiei de coronavirus, Olimpiada a fost amânată, competiția urmând să se desfășoare anul viitor.

Au toate șansele să meargă la Tokyo

După ridicarea celor mai importante restricții, lotul olimpic de baschet 3X3 și-a reluat activitatea și s-a pregătit luna aceasta într-un stagiu centralizat la Izvorani. Pregatirea de la baza sportivă a Comitetului Olimpic și Sportiv Român a fost efectuată cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19. Pentru această primă acțiune, organizată după ridicarea stării de urgență din România, au fost convocate următoarele sportive: Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipoș, Alexandra Uiuiu, Annemarie Godri-Pârău, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu- Kim și Ashley Walker. Staff-ul tehnic a fost compus din Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuțescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) si Cristian Olteanu (psiholog). Din lotul olimpic al României fac parte și două jucătoare care au fost legitimate la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în stagiunea recent încheiată, Ancuța Stoenescu și Gabriela Irimia. Cele două au toate șansele ca în 2021 să facă parte din echipa care va evolua la Tokio pentru țara noastră.