26.11.2014 14:26

Ana Popa, argint la Memorialul „Aurel Câmpeanu”

Ana Popa, argint la Memorialul „Aurel Câmpeanu”
Galerie foto

❚ Alți patru sportivi pregătiți de Romel Mușa s-au clasat pe locul 5 la turneul internațional, care a fost onorat cu prezența de campioana olimpică Alina Dumitru

LIVIU DOBRE


Micuții judoka de la Clubul Sportiv Scolar Târgoviște, pregătiți de Romel Mușa, s-au întors cu o medalie de argint de la Memorialul „Aurel Câmpeanu”, un turneu internațional organizat weekend-ul trecut la Focșani. Astfel, dintre judoka târgovișteni, cel mai bun rezultat l-a obținut Ana Popa (U12), care s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului la categoria 29 kg.

Evoluții bune au mai avut Dani Popa (30 kg - U12), Robert Stan (34 kg - U12), Andrei Moga (38 kg – U16) și Mihail Temelie (55 kg – U16), care s-au clasat pe locul 5 la categoriile la care au luptat. De asemenea, Xenia Chițu (U12) a ocupat locul 7 la categoria 26 kg, iar Radu Fidel (U12) a fost eliminat în turul II la categoria 38 kg.

 

A fost prezentă și Alina Dumitru

La a 12-a ediție a Memorialului „Aurel Câmpeanu” au participat 400 de sportivi de la 35 de cluburi din România, Moldova, Bosnia și Bulgaria. Având în vedere anvergura acestei competiții, rezultatele obținute de judoka de la CSª Târgoviște sunt mulțumitoare.

La turneul internațional de judo de la Focșani, organizat în memoria lui Aurel Câmpeanu, un maestru al judoului vrâncean, dar și românesc, a fost prezentă și Alina Dumitru, campioană olimpică și multiplă medaliată la campionatele europene și mondiale de judo.