03.08.2022 00:16

Amplu proces de reorganizare la Centrul de Transfuzie Sanguină!

Amplu proces de reorganizare la Centrul de Transfuzie Sanguină!
Galerie foto

*„Răspundem mereu la niște chestionare, toate centrele, vizavi de activitatea de colectă, de procesare, de validare, de management de calitate...”

 

Toate centrele de transfuzie sanguină din țară se află în proces de reorganizare pe baza unui proiect al Uniunii Europene, iar multe dintre ele au primit și vizita unor experți ai Comisiei Europene. Centrul de Transfuzie Sanguină de la Târgoviște încă nu a primit vizita de la nivel european, dar trebuie să răspundă periodic la tot felul de chestionare despre activitatea curentă.  

„Suntem într-un amplu proces de reorganizare, dar este de durată... Este un proiect al Uniunii Europene,  pentru că se vorbește despre eficientizarea activității, dar o să vedem ce ne așteaptă... Au fost niște etape de vizite, noi deocamdată nu am intrat printre centrele vizitate în prima jumătate a anului. Au fost vizitate de către niște membii ai Comisiei Europene, dar răspundem mereu la niște chestionare, toate centrele, vizavi  de activitatea de colectă, de procesare, de validare, de management de calitate...”, a precizat directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

Violeta Stanciu