02.04.2015 00:18

Amenzile pe prostituție, imposibil de recuperat!

Amenzile pe prostituție, imposibil de recuperat!
Galerie foto

❚ La Serviciul de Impozite și Taxe al primăriei s-au adunat 1,7 miliarde lei vechi care ar trebui, teoretic, recuperați din sancțiunile aplicate în acest „domeniu” ❚ Practic însă, suma este aproape pierdută, atâta timp cât persoanele în cauză nu au venituri și nici bunuri impozabile

VIOLETA STANCIU


Amenzile date de polițiști pe raza municipiului Târgoviște celor care practică prostituția sunt imposibil de recuperat de inspectorii Serviciului de Impozite și Taxe din cadrul primăriei.

Potrivit șefului acestui serviciu, Iulian Crintescu, în baza de date a instituției sunt persoane care au la activ peste 300 de amenzi de plătit, iar suma totală de recuperat din acest „domeniu” se ridică la aproximativ 1,7 miliarde lei vechi.

„Cele mai mari probleme sunt la aceste amenzi, date pentru prostituție. Noi am început procedura de execuție, însă, având în vedere că persoanele în cauză nu au nici venituri, nici bunuri impozabile pe care să le putem urmări (să punem sechestru și să le vindem), aceste creanțe sunt foarte greu de recuperat”, a precizat șeful Serviciului de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Târgoviște.