06.04.2020 17:08

Amenzi de 354.000 lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

Amenzi de 354.000 lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație
Galerie foto

În ultimele 24 de ore, structurile de ordine și siguranță publică din județul Dâmbovița au desfășurat următoarele activități:

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre ale MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

         Au fost înregistrate, în continuare, apeluri la numărul de telefon mobil pus la dispoziție în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, pentru persoane aflate în izolare/carantină sau șoferi de tir, în total, 443 apeluri, până astăzi.

         Astăzi, 06.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

         Precizăm că, în cursul acestei zile, a fost identificat un nou spațiu pentru carantină instituționalizată ce suplimentează capacitatea de cazare cu încă 200 de locuri, urmând a fi verificat de către DSP Dâmbovița și pus la dispoziție, începând de mâine.

         Alte date de interes public și măsuri adoptate la nivel județean vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

 

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA