17.12.2021 00:14

Amenzi cu duiumul pentru „petrecăreți”

Amenzi cu duiumul pentru „petrecăreți”
Galerie foto

*Cele mai multe au fost acordate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru consumul de alcool pe domeniul public

 

Până la începutul acestei săptămâni au fost aplicate aproximativ 150 de sancțiuni contravenționale  în municipiul Târgoviște. Cele mai multe au fost acordate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de alcool pe domeniul public, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân. Nu este pentru prima dată când se acordă sute de amenzi într-o singură săptămână celor care tulbură liniștea și ordinea publică.

Se pare că astfel de situații sunt tot mai des întâlnite, din acest motiv, atât Poliția Locală Târgoviște, cât și Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița, vor efectua mai multe controale pe drumurile publice, mai ales că în perioada următoare, tot mai mulți ,,petrecăreți”  consumă băuturi alcoolice și devin puțin mai zgomotoși pe stradă, indiferent de oră. Prin urmare, amatorii vor fi vânați de oamenii legi atunci când vor întrece măsura.

 

 

Ștefan Khalil