05.04.2024 00:18

Ambulanțele au peste 200 de urgențe zilnic

Ambulanțele au peste 200 de urgențe zilnic
Galerie foto

*Mihail Gheorghe a declarat că SAJ Dâmbovița trebuie să se ocupe și de transportarea pacienților, de la Târgoviște, la București și înapoi

 

Mihail Gheorghe, managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, a transmis că numărul urgențelor în județul Dâmbovița a rămas stabil în ultima lună, fluctuând între 200 și 220 de intervenții pe zi, cu unele zile în care solicitările depășesc această medie. Managerul Serviciului Județean de Ambulanță a vorbit și despre provocările echipelor medicale!

Mihail Gheorghe a declarat că SAJ Dâmbovița trebuie să se ocupe și de transportarea pacienților, de la Târgoviște, la București și înapoi.

Echipajele noastre se străduiesc să facă față cerințelor în ciuda limitărilor resurselor. Avem nevoie de aproximativ trei echipaje disponibile în fiecare tură, însă uneori nu reușim să avem suficient personal. Cu toate acestea, ne străduim să răspundem solicitărilor într-un mod eficient, iar acest lucru este esențial", a declarat Mihail Gheorghe.

Managerul SAJ Dâmbovița a subliniat că echipajele medicale reușesc să intervină în timp util, ceea ce reprezintă un indicator  important al performanței serviciului de urgență. Cu toate acestea, presiunea constantă asupra personalului și necesitatea de a asigura acoperirea tuturor intervențiilor rămân provocări majore pentru sistemul de ambulanță din județul Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil