09.07.2015 12:15

AllStar Târgoviște, locul 3 la Sport Arena Stretball

AllStar Târgoviște, locul 3 la Sport Arena Stretball
Galerie foto

❚ Echipa formată din Georgiana Miloiu, Andreea Vasilache și Samira Stan s-a descurcat bine la turneul de baschet 3x3 desfășurat la Băneasa Shopping City, la categoria sub 18 ani ❚ Pe perioada turneului, atmosfera în pauza meciurilor a fost întreținută de majoretele de la Dracula’s Girls Târgoviște

LIVIU DOBRE


Săptămâna trecută, în parcarea Băneasa Shopping City, a avut loc cel de-al doilea turneu din campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, la care au participat 650 de baschetbali ști și baschetbaliste de toate vârstele, fiind prezenți și aproximativ 2.000 de spectatori de-a lungul a trei zile de competiție. Echipa AllStar Târgoviște, formată din Georgiana Miloiu, Andreea Vasilache și Samira Stan, a avut o prestație bună la această competiție, clasându-se pe locul 3 la categoria sub 18 ani. Târgoviștencele s-au clasat pe poziția secundă în grupa a 2-a, din care au mai făcut parte Marduk și Boom Shaka Iaka.

Au pierdut meciul cu Marduk și s-au impus în fața fetelor de la Boom Shaka Iaka, pentru ca apoi, în semifinale, să fie învinse de Lynx2, echipă care avea să câștige trofeul categoriei. În finala mică, AllStar Târgoviște a câștigat confruntarea cu 69ers, reușind să ocupe cea de-a treia treaptă a podiumului. În clasamentul de anul trecut al campionatului de baschet 3x3, AllStar Târgoviște s-a aflat pe primul loc la categoria sub 18 ani.

Atmosferă făcută de majoretele din Târgoviște

Majoretele de la Dracula’s Girls Târgoviște, vicecampioane europene la această disciplină, au încins atmosfera în pauzele dintre meciuri sau înaintea show-urilor slovenilor de la Dunking Devils, care sunt unii dintre cei mai buni dunkeri de pe continentul european. Campionatul Sport Arena Streetball este organizat cu Sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Fundația Make a Wish România, partener principal al acestui al doilea turneu fiind Băneasa Shopping City.