02.04.2020 10:51

"Alimentarea cu energie electrică a obiectivului magazie S.C. BENETON SERV S.R.L."

SDEE Muntenia Nord SA – SDEE Târgoviște anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Alimentarea cu energie electrică a obiectivului magazie S.C. BENETON SERV S.R.L.” propus a fi amplasat în loc. Pucioasa, str. Morilor, nr.50, jud. Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultatelaA.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni - vineri, între orele 9:00-16:00 și în zilele de luni-vineri între orele 9:00-13:00, la sediul SDEE Muntenia Nord SA – SDEE Târgoviște din Municipiul Târgoviște, Calea Domnească, nr. 236, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.