13.08.2015 00:17

Alexandru Oprea vizează o funcție de conducere în PSD Dâmbovița

Alexandru Oprea vizează o funcție de conducere în PSD Dâmbovița
Galerie foto

❚ În prezent vicepreședinte al partidului, social-democratul Alexandru Oprea a declarat că s-a decis să intre în lupta internă, dar funcția pentru care va candida o va alege abia după ce se va sfătui cu liderul partidului, Adrian Țuțuianu ❚ „Probabil voi candida pentru una din funcțiile de conducere din cadrul Organizației, rămâne de văzut unde, la Târgoviște sau la județ”, a mărturisit Alexandru Oprea care se declară „fidel ideii că lucrurile se fac în echipă și nu pe sistem veleitar” ❚ PSD Dâmbovița va intra în focul competițiilor interne în prima jumătate a lunii septembrie, cu Conferințele de alegeri la Organizațiile Județene de Tineret și Femei

ANA MARIA POPESCU


În timp ce colegii de partid se tot gândesc, se tot răzgândesc și nu reușesc să se decidă dacă vor intra sau nu în competiția internă pentru o funcție în PSD Dâmbovița, vicepreședintele social-democraților dâmbovițeni, Alexandru Oprea, este ceva mai hotărât și a anunțat deja că își va depune candidatura pentru unul dintre posturile de conducere ale partidului, dar nu a stabilit încă pentru care dintre acestea.

Socialdemocratul Alexandru Oprea a declarat că s-a decis să intre în lupta internă, dar funcția pentru care va candida o va alege abia după ce se va sfătui cu liderul partidului, Adrian Țuțuianu. Deocamdată, potrivit vicepreședintelui Partidului Social Democrat Dâmbovița, se lucrează la elaborarea unui regulament care să stea la baza depunerii candidaturilor pentru fiecare Organizație în parte, reguli care trebuie să fie întocmite până la finele acestei luni și asta pentru că în prima jumătate a lunii septembrie sunt programate Conferințele de alegeri la Organizațiile Județene de Tineret și Femei.

 

„Încă nu am stabilit pentru ce funcție voi candida”

Până la Conferința Județeană de Alegeri, care este programată spre sfârșitul lunii septembrie, Alexandru Oprea lansează ideea că este posibil chiar să intre în competiția internă de la Organizația Municipală Târgoviște.

„Încă nu am stabilit pentru ce funcție voi candida. Urmează ca, după ce domnul președinte Adrian Țuțuianu se întoarce din concediu, să avem o discuție. Cu siguranță voi candida pentru o funcție, dar nu știu pentru care. Actualmente am destule sarcini trasate de către Biroul Permanent Județean, trebuie să mă ocup de ordonarea organizațiilor politice de la Târgoviște și de la Răzvad. Probabil voi candida pentru una din funcțiile de conducere din cadrul Organizației, rămâne de văzut unde, la Târgoviște sau la județ. Nu pot lua însă o decizie înainte de o consultare cu pre- ședintele Organizației. Dincolo de toate acestea, eu rămân fidel ideii că lucrurile se fac în echipă și nu pe un sistem veleitar”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.