06.02.2020 00:09

Alexandru Oprea, nemulțumit de atitudinea jucătorilor

Alexandru Oprea, nemulțumit de atitudinea jucătorilor
Galerie foto

❚ Din cauza rezultatelor negative, suporterii au început să își arate nemulțumirea, iar la Ploiești, la finalul partidei cu Botoșani, au venit cu reproșuri către oamenii implicați la echipă ❚ „Știu că din drepturile de televiziune încasate recent, undeva la 600.000 de euro au fost plătite obligațiile rezultate din primele de promovare”, a spus Oprea ❚ „Din ceea ce știu, Primăria Târgoviște mai datorează o sumă asociației pe bugetul de anul trecut, undeva la 500.000 de lei. Bugetul pe anul acesta e în limita celui pe care l-am avut anul trecut”, a continuat acesta ❚ „În ceea ce privește atitudinea unor jucători, mie mi-a dat de gândit și le-am spus că sunt cu banii la zi, cu drepturile achitate și nu înțeleg această atitudine”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a început rău anul, înfrângere după un joc slab în fața formației de la FC Botoșani, iar misiunea evitării retrogradării pare din ce în ce mai dificilă. Susținută la un nivel decent de asociați, formația târgovișteană nu își permite totuși să efectueze transferuri importante, lucru care poate fi observat fără prea mari eforturi. Chindia are un lot subțire, iar antrenorul Viorel Moldovan a solicitat din nou întăriri. Din cauza rezultatelor negative, suporterii au început să își arate nemulțumirea, iar la Ploiești, la finalul partidei cu Botoșani, au venit cu reproșuri către oamenii implicați la echipă.

„Obligațiile Consiliului Județean au fost achitate la zi”

Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis într-o conferință de presă că nu sunt probleme financiare la Chindia Târgoviște, dar și că este dezamăgit de atitudinea elevilor lui Viorel Moldovan. „Din punct de vedere al asigurării bugetului nu e niciun fel de problemă. În ceea ce privește obligațiile Consiliului Județean, acestea au fost achitate la zi. De asemenea, știu că drepturile de televiziune încasate recent, undeva la 600.000 de euro au fost plătite obligațiile rezultate din primele de promovare. Din ceea ce știu, Primăria Târgoviște mai datorează o sumă asociației pe bugetul de anul trecut, undeva la 500.000 de lei. Bugetul pe anul acesta e în limita celui pe care l-am avut anul trecut”.

„Au avut toată libertatea să aducă jucători, să întărească lotul”

„În cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului, cu staff-ul tehnic, au avut toată libertatea să-și facă bugetul, să stabilească salariile în funcție de bugetul aprobat, au avut toată libertatea să aducă jucători, să întărească lotul pentru a îndeplini obiectivul de a se menține în Liga I. Salariile sunt la zi, au fost achitate salariile și primele la zi. Am avut o discuție la baza de pregătire de la Aninoasa, pentru că am fost duminică la meci, am văzut reacția unor spectatori, nu eu sunt responsabil cu achiziții, nu eu stabilesc strategia de joc, nici domnul primar al Municipiului Târgoviște, este responsabilitatea celor care gestionează această echipă. În ceea ce privește atitudinea unor jucători, mie mi-a dat de gândit și le-am spus că sunt cu banii la zi, cu drepturile achitate și nu înțeleg această atitudine”, a transmis Oprea.