19.06.2017 00:07

Alexandru Badea a preluat conducerea CS Târgoviște

Alexandru Badea a preluat conducerea CS Târgoviște
Galerie foto

*Proaspătul director al clubului târgoviștean are 29 de ani și este cadru didactic

*Adversarii săi de la concurs au fost Mihai Prodan și Virgil Carrabulea. Primul nu a trecut de proba scrisă, iar ultimul nu s-a prezentat

COSMIN SAVA


După mult timp în care a funcționat cu interimat, asigurat de Cornel Cornea, după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la CSM Târgoviște, Clubul Sportiv Târgoviște are în sfârșit un director. Este vorba de Alexandru Badea, în vârstă de 29 de ani, care provine din zona învățământului, fiind cadru didactic. După două concursuri în urma cărora nu s-a putut alege un câștigător, s-a organizat un al treilea, la care au mai participat pe lângă cadrul didactic și Virgil Carrabulea și Mihai Prodan, ultimul prezentându-se pentru a doua oară la concursul de ocupare a funcției de director al Clubului Sportiv Târgoviște.

Peste 70 de puncte la proba scrisă

Alexandru Badea a reușit să treacă de proba scrisă după ce a adunat 72,1 de puncte, dar și de interviul care a avut loc vineri. Mihai Prodan a fost respins după ce a adunat doar 13,1 puncte, iar Virgil Carabulea nu s-a prezentat la proba scrisă. Cum spuneam, acesta a fost al treilea concurs pentru ocuparea postului de director. În primul s-au luptat Laurențiu Popescu, Bogdan Manole și  Monica Salathe, iar la al doilea concurs s-au prezentat Mihai Prodan și Robert Harabagiu. De la plecarea lui Ciprian Prisacaru din fruntea clubului, interimatul a fost asigurat de Cornel Cornea. Alexandru Badea, proaspătul director al CS Târgoviște, a anunțat că va ieși cu declarații în zilele următoare.