14.01.2021 00:09

Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară

Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Galerie foto

❚ În locație pot intra 300 de persoane, în condițiile în care numărul membrilor afiliați depășește cu puțin 100. Numai că, din estimările noastre, vor fi prezente aproximativ 80-90 de votanți ❚ Dacă inițial și-au depus dosarul patru candidați, se pare că vor ajunge să concureze numai doi. Primul care s-a retras din cursa a fost președintele interimar al AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, la fel cum va proceda și Cristian Catană ❚ În condițiile date, lupta se va da între Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu. Să vedem pe cine va susține Catană

 

C.M.


După două avize nefavorabile, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a dat undă verde pentru organizarea alegerilor, prin care să fie votat un președinte nou la Asociația Județeană de Fotbal. Cu o precizare, ca Adunarea Generală Extraordinară să aibă loc într-un spațiu deschis. În aceste condiții, evenimentul va avea loc sâmbătă, la ora prânzului, la Teatrul de Vară din Târgoviște, situat în Parcul Chindia, lângă Grădina Zoologică. În locație pot intra 300 de persoane, în condițiile în care numărul membrilor afiliați depășește cu puțin 100. Numai că, din estimările noastre, vor fi prezente aproximativ 80-90 de votanți.

Se retrage și Catană?

Dacă inițial și-au depus dosarul patru candidați, se pare că vor ajunge să concureze numai doi. Primul care s-a retras din cursă a fost președintele interimar al AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, la fel cum va proceda și Cristian Catană. Din informațiile noastre, fostul secretar al Asociației Județene de Fotbal ar fi ales să nu mai candideze, după ce Comisia de Disciplină a FRF a deschis un dosar împotriva lui, pe o reclamație a lui Ionuț Iugulescu, unul dintre candidați. În condițiile date, lupta se va da între Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu. Să vedem pe cine va susține Catană.