23.11.2020 00:10

Alegeri pe stadionul Flacăra

Alegeri pe stadionul Flacăra
Galerie foto

❚ Comitetul de Urgență a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița pentru 10 decembrie, hotărâre ratificată vineri prin Comitetul Executiv ❚ Dosarele pentru funcția de președinte pot fi depuse până pe 25 noiembrie, ora 12.00, anunțând public că vor candida Cristian Catană, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu ❚ Prisăcaru va fi propus de Chindia și CSȘ Târgoviște, Catană de Libertatea Urziceanca, iar Tuiu de Urban Titu și Progresul Găești ❚ E posibil să mai apară și alți competitori, spre exemplu Ionuț Iugulescu sau Septimiu Burtescu, ultimul ca variantă de rezervă la Catană ❚ Președintele interimar al AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, a solicitat în numele instituției un punct de vedere federal, cu privire la dreptul de candidatură al lui Cristian Catană, sancționat în Dosarul Deghizaților

 

COSTIN MIHAI

 


 

Comitetul de Urgență a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița pentru 10 decembrie, hotărâre ratificată vineri prin Comitetul Executiv. Dosarele pentru funcția de președinte pot fi depuse până pe 25 noiembrie, ora 12.00, anunțând public că vor candida Cristian Catană, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu. E posibil să mai apară și alți competitori, spre exemplu Ionuț Iugulescu sau Septimiu Burtescu, ultimul ca variantă de rezervă la Catană. Noul președinte va fi ales doar pentru o perioadă de patru ani, cu un mandat care expiră în 2024.

Tuiu a solicitat lămuriri federale, în numele AJF, în cazul lui Catană

După depunerea dosarelor, atenția se va îndrepta către comisia de validare, mai ales că se fac multe discuții. Spre exemplu, președintele interimar al AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, a solicitat în numele instituției un punct de vedere federal, cu privire la dreptul de candidatură al lui Cristian Catană, sancționat în Dosarul Deghizaților. Neoficial, apar și alte comentarii, pe care le va lămuri doar comisia de validare. Dacă Prisăcaru și Catană au îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație cel puțin 2 ani din ultimii 5? Dacă Florin Tuiu are studii superioare de lungă durată? Dacă au drept de vot și cluburile afiliate provizoriu, printre ele și Luceafărul Târgoviște, deținut de Ionuț Iugulescu?

Ce cluburi îi propun pe candidați

Întrunit în formulă completă, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a luat câteva decizii interesante. "Adunarea Generală va avea loc pe data de 10 decembrie, ora 12.00, pe stadionul Flacăra Moreni. Va fi ales un președinte nou de asociație, pentru un mandat care va expira în 2024. Comisia de omologare a dosarelor va fi formată din Ionel Pitaru, Mihăiță Ene și Sandu Dragomir. Vom întocmi un plan detaliat al evenimentului, pentru a obține acordul DSP. Pregătesc și eu dosarul pentru a candida, urmând să fiu propus de Urban Titu", a declarat președintele interimar al AJF Dâmbovița, Florin Tuiu. Și-au mai anunțat candidatura Ciprian Prisăcaru (propus de Chindia și CSȘ Târgoviște) și Cristian Catană (propus de Libertatea Urziceanca). Ajuns cu greu la ședință, acuzând probleme medicale, contabilul Vlad Dumitru a solicitat o nouă păsuire, pentru a prezenta situația financiară a asociației. Una dezastruoasă, cu multe, foarte multe semne de întrebare.