15.08.2019 00:10

Aioani vrea victoria cu Dinamo

Aioani vrea victoria cu Dinamo
Galerie foto

❚ Formația lui Viorel Moldovan vine după patru înfrângeri consecutive, iar mâine joacă la Ploiești împotriva celor de la Dinamo București, o altă echipă aflată într-o situație dificilă în acest moment. ❚ „Este foarte dificil, o trecere foarte grea de la Liga a 2-a la Liga 1, un alt nivel de concentrare. Echipele au mai multă calitate, trebuie să greșești cât mai puțin. Am emoții înainte de meci, dar ele trec și te concentrezi să joci cât mai bine” ❚ „Eu spun că suntem o echipă de mijlocul clasamentului, nu asta e valoarea noastră, sperăm să ieșim repede din zona aceasta. Numai neșansa a făcut să fim pe ultimul loc, să nu adunăm mai multe puncte” ❚ „Când eram mic susțineam Dinamo București, îmi plăcea galeria lor, cred că asta m-a făcut să îmi placă echipa. Mergeam la meciurile lor, chiar îi urmăream. Este o ambiție a mea să îi bat, îmi doresc acest lucru”

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște stă rău în clasamentul primei ligi în acest moment, acolo unde ocupă ultimul loc, cu un singur punct adunat în cinci etape. Formația lui Viorel Moldovan vine după patru înfrângeri consecutive, iar mâine joacă la Ploiești împotriva celor de la Dinamo București (ora 19.30), o altă echipă aflată într-o situație dificilă în acest moment. Unul dintre remarcații formației târgoviștene în primele etape a fost Marian Aioani, iar tânărul portar al Chindiei a fost invitat la emisiunea Sport Show, pe Columna TV, acolo unde a discutat despre primele jocuri din Liga 1, dar și despre ce își dorește de la meciul cu Dinamo.

„Am făcut un pas imens”

„Este foarte dificil, o trecere foarte grea de la Liga a 2-a la Liga 1, un alt nivel de concentrare.Echipele au mai multă calitate, trebuie să greșești cât mai puțin. Am emoții înainte de meci, dar ele trec și te concentrezi să joci cât mai bine. Au fost momente importante, am sărbătorit la promovare, dar gândul nostru este la ce trebuie să facem pentru a rămâne în prima ligă. Nu e o presiune în plus, joc fără presiune și vreau s-o fac cât mai bine. Sunt la Chindia de șase ani, nu mă așteptam la așa ceva, chiar îi spuneam fratelui meu că am făcut un pas imens și nu mă așteptam la asta când am început să joc fotbal. Fanii au fost minunați, le mulțumesc și îi așteptăm alături de noi cu mare drag”

„Nu asta e valoarea noastră”

„Această neîncredere a venit și după neșansa meciurilor cu Viitorul, cu Craiova, unde am dominat jocul pe alocuri.Sperăm să ieșim din această pasă și să câștigăm meciul cu Dinamo. Avem nevoie de victorii pentru a câștiga moral, o să vină și rezultatele bune. Indiferent unde jucam, meciurile erau diferite, numai Dumnezeu știe dacă erau alte rezultate la Târgoviște. Să joci în deplasare nu e ca pe „Eugen Popescu”, dar nu contează unde jucăm, trebuie să jucăm bine și să adunăm puncte. Eu spun că suntem o echipă de mijlocul clasamentului, nu asta e valoarea noastră, sperăm să ieșim repede din zona aceasta. Numai neșansa a făcut să fim pe ultimul loc, să nu adunăm mai multe puncte”

A fost fanul lui Dinamo

„Când eram mic susțineam Dinamo București, îmi plăcea galeria lor, cred că asta m-a făcut să îmi placă echipa. Mergeam la meciurile lor, chiar îi urmăream. Este o ambiție a mea să îi bat, îmi doresc acest lucru”, a transmis Aioani.