22.12.2021 00:12

Ai plecat și tu, Mircea!

Ai plecat și tu, Mircea!
Galerie foto

Fotbalul dâmbovițean este zguduit de o nouă tragedie chiar înaintea Sărbătorilor. S-a stins din viață, fulgerător, la numai 40 de ani, Mircea Junghie, fostul jucător al echipei de Liga a 4-a, Unirea Bucșani. De fel din Perșinari, unde a fost căpitanul formației locale vreme de mulți ani, Mircea și-a urmat rapid părintele la cele veșnice. În urmă cu trei luni, a trecut în neființă și tatăl său, Vali Junghie, un respectat om de fenomen, finanțatorul echipei Voința Perșinari, care s-a și desființat odată cu retragerea regretatului senior.

Durerea este și mai mare, cu cât Mircea Junghie a lăsat în urmă două copile minunate, distruse de pierderea părintelui. S-a așternut din nou doliu peste familia Junghie, peste comunitatea din Perșinari, peste fotbalul dâmbovițean, care a suferit mai mult ca niciodată în pandemie. Tare mi-e teamă că, prin pierderea celor doi, tată și fiu, ambii nebuni după acest fenomen sportiv, la Perșinari nu se va mai juca multă vreme fotbal în mod organizat.

Cu toate că, tocmai aceste tragedii ar trebui să unească mai mult comunitatea locală, ca o datorie de onoare pentru memoria celor doi dispăruți din familia Junghie. Sunt momente de durere greu de definit, în special pentru apropiați, care au nevoie de multă putere să meargă mai departe. Off!

 

 

Costin Mihai