07.09.2022 00:12

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!
Galerie foto

*Deși propunerea nu a fost din partea PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a fost totuși numit la Guvern din partea PSD, pe altă filieră!

 

De la PRO România... direct în Guvernul României! Printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marți, 6 septembrie 2022, în Monitorul Oficial al României, Adrian Țuțuianu a fost numit în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Vestea a bulversat puțin scena politică dâmbovițeană. Fost senator și președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării Naționale, apoi fost președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu revine la Guvern pe filiera PSD, dar fără susținerea Organizației PSD Dâmbovița, după cum ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Se pare că artizanul numirii este nimeni altul decât Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

„Nu am avut nicio ședință în Organizația PSD Dâmbovița, nu am avut nicio propunere din partea cuiva, nici măcar dânsul nu a solicitat o astfel de susținere. Nu este propunerea din partea PSD Dâmbovița, nu a solicitat nici d-ul Țuțuianu sprijin, nu ni s-a solicitat sprijin nici din partea PSD de la nivel național, nu am avut nicio discuție cu colegii noștri”, ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Tot ieri președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran și președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu ne-au confirmat că Adrian Țuțuianu a venit la Guvern din partea PSD și nu din partea PNL, asta pentru că în ultimul timp s-a vehiculat prin diverse medii că fostul președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, va trece în barca PNL.

 

 

Violeta Stanciu