26.02.2020 00:09

Adi Grigore a rămas la Pucioasa

Adi Grigore a rămas la Pucioasa
Galerie foto

❚ Conducerea clubului de pe Patrana a fost destul de discretă în această perioadă, fiind făcute publice foarte puține informații, atât în privința programului, cât și a lotului ❚ „Am avut ceva oferte să plec, dar am decis că cel mai ok e să rămân până în vară, pentru că echipa nu e salvată în totalitate și am zis să nu plec. Consider că pot să îi ajut să evităm retrogradarea”, a spus Grigore ❚ „Eu aș vrea să promoveze Slatina, dar i-am văzut mai puternici pe Progresul Spartac, sunt o echipă solidă. Nu cred că Flacăra poate să promoveze în acest an”, a mai transmis jucătorul de la Pucioasa

 

COSMIN SAVA


FC Pucioasa nu a avut cel mai bun tur de campionat, iar pauza competițională nu a fost deloc una liniștită, ținând cont că au părăsit echipa jucători importanți, precum Parghel și Călin, iar sub conducerea lui Valentin Marian nu au fost aduși mulți fotbaliști noi. Conducerea clubului din Pucioasa a fost destul de discretă în această perioadă, fiind făcute publice foarte puține informații, atât în privința programului, cât și a lotului. Trupa dâmbovițeană a câștigat un singur meci de pregătire, cu CS Blejoi. Adrian Grigore este unul dintre jucătorii importanți ai formației și a ales să rămână la Pucioasa, chiar dacă a avut oferte în această iarnă. Acesta crede că echipa dâmbovițeană poate evita retrogradarea.

„Nu sunt probleme cu banii”

„Am început acum două săptămâni pregătirea pe 27 ianuarie, au plecat câțiva jucători destul de importanți, Vlad Parghel la Roșiori, a plecat Călin la Flacăra Moreni, cei doi portari care nu erau de la noi din județ și au venit numai doi jucători momentan. Am avut trei amicale, urmează încă două și cam asta este tot. Am jucat cu Blejoi primul meci, am bătut 4-3, am avut cu juniorii de la CSȘ, am pierdut 4-2, cu Astra 2 am pierdut 2-0. Am avut ceva oferte să plec, dar am decis că cel mai ok e să rămân până în vară, pentru că echipa nu e salvată în totalitate și am zis să nu plec. Consider că pot să îi ajut să evităm retrogradarea. În ultimele patru meci am câștigat 10 puncte din 12, sper ca în retur să facem o figură frumoasă. Avem doi antrenori tineri (Marian Valentin, Edi Prisăcaru), de perspectivă, sper să facă o figură frumoasă. Nu sunt probleme cu banii, domnul Mitrea ne ajută foarte mult, iar primarul din Pucioasa face eforturi să fie totul în regulă. Eu aș vrea să promoveze Slatina, dar i-am văzut mai puternici pe Progresul Spartac, sunt o echipă solidă. Nu cred că Flacăra poate să promoveze în acest an”, a spus Grigore în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV.