22.11.2019 00:09

Adi Apostol își dorește o calificare la Turneul Semifinal

Adi Apostol își dorește o calificare la Turneul Semifinal
Galerie foto

❚ Handbalistele de la CSȘ Târgoviște ocupă locul 2 în acest moment, cu 14 puncte în șase etape, la trei lungimi distanță în spatele liderului Corona Brașov ❚ Ultimul joc din acest an al formației târgoviștene este pe 7 decembrie, în deplasare la CSM Ploiești ❚ „La anul vom juca în aceeași formulă, la aceeași categorie de vârstă și putem să atacăm chiar Turneul Final”, a transmis Apostol

 

COSMIN SAVA

 


 

Situația echipelor dâmbovițene de handbal care evoluează în competițiile naționale nu este una deloc bună, dar avem totuși una care este pe podium. Este vorba de echipa de Junioare 2 din cadrul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, care evoluează în Seria D. Fetele pregătite de Adrian Apostol ocupă locul 2 în acest moment, cu 14 puncte în șase etape, la trei lungimi distanță în spatele liderului Corona Brașov. O singură înfrângere S-au jucat șase etape până în acest moment, iar junioarele dâmbovițene au înregistrat un egal, cu Activ Plopeni (31-31), o înfrângere în fața campioanei Corona Brașov (32- 39) și patru victorii, obținute cu CSM Ploiești (44-40), CSȘ Ploiești (39-31), Dinamo Brașov (53-50) și Activ Plopeni (35-32). Ultimul joc din acest an al formației târgoviștene este pe 7 decembrie, în deplasare, la CSM Ploiești.

„Avem un parcurs bun”

Antrenorul Adrian Apostol este mulțumit de parcursul echipei de până acum, își dorește calificarea în faza următoare a competiției, iar anul viitor țintește chiar Turneul Final. „Am avut un parcurs bun până acum, am pierdut doar în fața campioanei Corona Brașov. Mi-au luat o fată la lot, două la CSM București, unul dintre portari a renunțat la acest sport, dar cu toate acestea suntem în cărți pentru calificarea în Grupa Valoare. Acolo sunt meciurile tari, acolo sunt partidele în care ele să se călească, pentru că sunt mai mici de vârstă. La anul vom juca în aceeași formulă, la aceeași categorie de vârstă și putem să atacăm chiar Turneul Final. Îmi pare rău că suntem singura formație dâmbovițeană clasată pe podium, e loc de mai bine”, a transmis antrenorul CSȘ- ului.

Lotul CSȘ Târgoviște

Adrian Apostol se bazează pe următoarele jucătoare: Serena Ciulei, Alexandra Mihălăchioiu, Ana Maria Zidăroiu, Ștefania Vlad, Dalia Stângă, Andra Marin, Melisa Răcaru, Georgiana Stan, Alexandra Chircă, Diana Zimța, Mădălina Margalina, Rafaela Dumitrache, Cristiana Nițu, Maria Negroiu, Ștefania Grozoiu și Diana Grigorescu.