22.06.2022 00:08

Adânca a făcut instrucție cu Puntea de Greci

Adânca a făcut instrucție cu Puntea de Greci
Galerie foto

* Echipa din Adânca s-a impus cu 10-3 și are șanse foarte mari să continue în Liga a 5-a și în stagiunea următoare.

 

În primul meci din mini-turneul pentru evitarea retrogradării din Liga a 5-a, Voința Adânca a întâlnit Neajlovul Puntea de Greci, la Ungureni. Echipa din Adânca s-a impus cu 10-3 și are șanse foarte mari să continue în Liga a 5-a și în stagiunea următoare. În schimb, situația formației din Puntea de Greci este destul de complicată, însă în cazul unei victorii cu Luceafărul Bolovani, în ultima etapă, lucrurile poate lua o turnură favorabilă.

Adelin Pietricică: „Am cam rezolvat această situație”

Adelin Pietricică a marcat de cinci ori pentru Voința Adânca, iar la finalul jocului s-a declarat extrem de fericit, pentru că echipa și-a îndeplinit obiectivul. „Am cam rezolvat această situație. Suntem salvați de la retrogradare în proporție de 99%, ne-am îndeplinit obiectivul de a rămâne în Onoare. Chiar vorbeam cu cineva că vom câștiga la o diferență de cel puțin șase goluri. Știu valoarea echipei mele, am ajuns în această situație din cauza banilor, nu am putut să venim toți la toate meciurile și de asta am ajuns pe acest loc. Ne-au lipsit doi jucători, unul accidentat și celălalt a fost la muncă, dar în mare am fost toți. Ne dorim să rămânem în Liga a 5-a și am depus eforturi să rămânem aici. Cu Bolovani o să fie greu, pentru că avem jucători la muncă, dar încercăm să facem o echipă ca să câștigăm și acel meci”.

Dan Simion: „Am avut emoții”

Delegatul Voinței Adânca, Dan Simion, a spus că a avut emoții înainte de acest meci, dar se bucură că jucătorii au reușit să se impună la o asemenea diferență. „A fost un joc frumos, am început cam greu, dar a doua repriză a fost la discreția noastră. Ne-am atins obiectivul, însă mai avem un meci pe care sperăm să-l câștigăm. 90% suntem salvați, dar nu știm ce se va întâmpla în celelalte meciuri. Nu mă așteptam să câștigăm la această diferență, dar am avut încredere în jucători, i-am motivat. Au făcut meciuri foarte bune cu echipe bune și în campionat. În tur, nu am avut toți jucătorii de bază, s-a cunoscut acest lucru. Am avut emoții”.

Florin Guran: „Băieții sunt supărați”

Florin Guran, unul dintre jucătorii importanți de la Puntea de Greci, a spus că diferența de valoare a fost clară și consideră că Neajlovul are șanse mici să evite retrogradarea. „Am întâlnit o echipă foarte bună, care a muncit, a alergat, s-a văzut diferența. Noi am venit cu 11 jucători, nu am avut rezervă. S-a dat penalty în primele cinci minute, am avut un jucător eliminat, a fost foarte greu. Nu am ce să le reproșez băieților de la Adânca. Mergem mai departe, ne jucăm șansa, atât am putut. Șansele sunt minime, ne jucăm șansele cu Bolovani. În Liga a 6-a sunt echipe mai slăbuțe, vor fi deplasări mai lungi. Băieții sunt supărați, nu vor să mai rămână. Încercăm să rămânem acolo unde suntem”.

 

 

Cosmin Sava