15.11.2021 00:20

Acum ori niciodată…

Acum ori niciodată…
Galerie foto

… trebie ca soarta României să fie decisă de factorul politic, fie de poporul român însuși. Pe Klaus Werner Iohannis nu știu dacă în mod real îl interesează această soartă, mai mult îl interesează ce se va întâmpla cu el după încheierea ultimului mandat. Și cum până la această încheiere mai sunt trei, nu văd cum ar mai putea face ceva dacă în cei șapte de când să reușească a face ceva de doftă pentru prosperitatea poporului român.

Când a avut „guvernul meu” – acela al lui Cioloș,  și în ultimii doi ani pe-al lui Cîțu – a dat-o glorios în bară România fiind îndatorată până peste cap, sufocând-o împrumuturile, pe când nivelul de trai s-a tot prăbușit, iar de sistemul de sănătate ce să mai zicem, nenorocita asta de pandemie de Covid-19 ne-a arătat că este în colaps să facem comparație cu defuncta societate socialistă, ei bine, n-ar fi în favoarea societății mioritice capitaliste de astăzi), și că țara a fost pusă pe năsălie.  

N.B. Ca atare, nu pot fi de acord cu manifestațiile anti măsuri de combatere a flagelului de Covid-19, României, din păcate, fiind perfid manipulați ca să-și facă lor înșile rău, și tocmai într-o astfel de situație dramatică, când sistemul de sănătate este în prăbușire datorită guvernărilor păguboase, ei, cetățenii patriei, nu toți, dar foarte mulți, parcă vor să-și facă singuri de petrecanie). Este un moment  cumplit. Țara este la o înfiorătoare răscruce, națiunea este pe toboganul pierzaniei.

Cea mai fezabilă soluție, acum este un guvern de convergență  - așa cum în urmă cu o jumătate de secol filozofi și politologi raționali din „lumea liberă” preconizau că ar fi bine pentru destinul omenirii: O convergență a sistemelor -, un guvern social-liberal. Dacă și această soluție va fi să fie  un eșec, atunci poporul român n-are altă șansă decât revoluția. Dar cine  s-o facă? Românii sunt din ce în ce mai puține în propria  țară…. Acum ori niciodată. Dacă nu, urmează dispariția statului român. A se lua seama. 

 


George Coandă