06.01.2022 00:17

Activitate cu tinerii

Activitate cu tinerii
Galerie foto

*43 de tineri au primit în dar, din partea preoților George Săvulescu și Claudiu Ionescu, o zi de vacanță, la zăpadă, în stațiunea Predeal

 

 

Aproape de finalul anului, în ziua de joi, 30 decembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon,  43 de tineri din cadrul Comitetului de tineri al Parohiei Vulcana-Băi, Protoieria Pucioasa, au primit în dar, din partea preoților George Săvulescu și Claudiu Ionescu, o zi de vacanță, la zăpadă, în stațiunea Predeal. La întoarcerea spre casă, tinerii au vizitat Castelul Bran și Mausoleul Eroilor din comuna Valea Mare-Pravăț, județul Argeș, cunoscut și sub numele de Mausoleul de la Mateiaș. Pe tot parcursul excursiei au avut loc dialoguri catehetice, tinerilor oferindu-li-se răspunsuri la frământările lor din perspectivă duhovnicească.

Menționăm că tinerii din cadrul Comitetului de tineret al parohiei s-au implicat, de-a lungul anului, în diferite activități, dintre care menționăm: Târgul tradițional de Mărțișor, Troița de la izvorul de apă sulfuroasă Moci, Concertul de colinde și au obținut Premiul II obținut la nivel Eparhial în cadrul Concursului Național Catehetic „Hristos împărtăsit copiilor”.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI