07.01.2022 00:12

Accidentul rutier mortal de pe DN 72A

*Pe parcursul zilei de miercuri, 05 ianuarie a.c., un bărbat, de 21 de ani, a fost audiat cu privire la evenimentul rutier în urma căruia un tânăr, de 19 ani, care conducea o motocicletă, a decedat

 

 

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a fost identificat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Mănești, bănuit că, în seara de 29 august 2021, ar fi condus un autoturism, pe DN 72A, în afara localității Dragomirești, și ar fi provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Ulterior, acesta ar fi părăsit locul producerii accidentului.

Precizăm faptul că cercetările sunt efectuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, după ce un tânăr, de 19 ani, care conducea o motocicletă, a decedat.

Totodată, pe parcursul zilei de miercuri, 05 ianuarie a.c., cel în cauză a fost audiat cu privire la evenimentul rutier.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.