20.03.2023 00:14

Accidentele rutiere, în scădere

Accidentele rutiere, în scădere
Galerie foto

În județul Dâmbovița, numărul accidentelor de circulație grave, dar și cele ușoare înregistrează o scădere, comparativ cu anul precedent!

La sediul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din Târgoviște, comisarul-șef, Viorel Polexe, a prezentat bilanțul accidentelor de circulație în perioada ianuarie – februarie 2023, la nivelul județului Dâmbovița. Astfel, potrivit șefului Poliției,  în primele două luni ale anului, au fost înregistrate 81 de accidente de circulație, 81,48% dintre acestea fiind accidente ușoare. De asemenea, față de anul trecut, numărul accidentelor grave a scăzut cu 16,66%, iar numărul persoanelor decedate a scăzut cu 37%. Numărul persoanelor rănite ușor este mai mic în acest început de an cu 28,57% față de anul trecut. Viorel Polexe a mai precizat că numărul accidentelor ușoare înregistrează o scădere de 9,58%.

„Din totalul accidentelor rutiere produse în primele două luni ale anului 2023, cele mai multe dintre acestea, respectiv 62,96% s-au produs în mediul rural”, a mai transmis Viorel Polexe, comisarul-șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

 

 

 

 

Ștefan Khalil