06.03.2021 12:06

Accident rutier grav la Doicești! Cozi infernale pe DN 71

Accident rutier grav la Doicești! Cozi infernale pe DN 71
Galerie foto

Un accident grav petrecut pe DN 71 în localitatea Doicești, în urmă cu aproximativ o oră, a blocat circulația pe ambele sensuri ale drumului național. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, cel mai probabil din cauza condițiilor meteo nefavorabile, determinate de precipitațiile cu lapoviță și ninsoare abătute peste județ. Martorii aflați la fața locului au auzit o bubuitură puternică și au ieșit la stradă pentru a vedea ce s-a întâmplat, afirmând totodată că nu ar fi existat victime rănite grav. Blocajul rutier a condus la formarea unor cozi kilometrice de autoturisme pe ambele sensuri de mers ale DN 71. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Vom reveni cu detalii!

 

UPDATE: Circulația a fost parțial deblocată. Două echipaje de ambulanță au sosit la fața locului pentru acordarea primului ajutor.

 

Mulțumim cititorilor care ne-au trimis imagini de la fața locului!

 

 

UPDATE:: Potrivit informațiilor transmise de Poliția Dâmbovița, este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri din auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, urmând să se stabileasca cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal.