27.03.2015 13:25

Accident de circulație cu 3 victime în stare gravă

Accident de circulație cu 3 victime în stare gravă
Galerie foto

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 03:00, pe Drumul Național 71, în apropierea localității Nucet! Trei persoane, printre care un agent de poliție, au ajuns la Spitalul de Urgență din Târgoviște cu multiple leziuni. Se pare că printre victime se află și fostul președinte al Ligii Studenților din Târgoviște, Andrei Moțoc.

 

Potrivit anchetatorilor, două autoturisme Logan s-au ciocnit frontal, după care mașinile au fost proiectate în șanțurile de pe marginea carosabilului. Oamenii legii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul, însă din primele date, polițistul, aflat în afara programului, a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii, și a intrat pe contrasens. Ambii șoferi au fost testați, rezultatul alcooltestului fiind negativ.

 

Agentul de poliție a rămas încarcerat în mașina pe care o conducea, pompierii fiind nevoiți să taie plafonul autoturismului pentru a-l scoate în vederea transportării la spital. „A fost o intervenție dificilă pentru că a trebuit să înlăturăm plafonul autoturismului Logan”, a declarat plt. Alexandru Vlăsceanu, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

 

„Una dintre victime este agent de siguranță în cadrul Poliției municipiului Târgoviște și se afla în afara orelor de program”, a precizat subinsp. Alexandra Niculae, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița.

 

Trei ambulanțe au transportat răniții la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Celelalte două victime, șoferul de 37 de ani – Andrei Moțoc – și o tânără de 25 de ani, pasageră, au suferit, de asemenea, leziuni multiple și vor rămâne sub investigația medicilor. Conform celor mai recente informații, cei doi bărbați se află internați la secția Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, în timp ce tânăra este internată la secția Chirurgie a aceleiași unități spitalicești.

 

Urmează ca oamenii legii să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul și care dintre șoferi a intrat pe contrasens.