27.03.2023 00:18

Acțiune amplă de împădurire în zona Moreni

Acțiune amplă de împădurire în zona Moreni
Galerie foto

*„Este încă unul dintre lucrurile bune pe care le facem pentru viitorul copiilor noștri!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și secretarul general al partidului, Daniel Cristian Stan au participat, la sfârșit de săptămână, alături de colegii de la Organizația PSD Moreni la o amplă acțiune de plantare de copaci. Conștienți că tinerele generații au nevoie să respire un aer cât mai curat, social democrații au plantat sute de frasini, stejari și ulmi și promit că astfel de acțiuni vor avea loc în tot județul Dâmbovița.

,,Plantăm pentru Dâmbovița și Moreniul de mâine! O frumoasă zi de primăvară și un timp mai mult decât potrivit pentru plantarea de copaci. Împreună cu prieteni, colegi și zeci de membri ai PSD Moreni, încă de dimineață (n.n. sâmbătă, 25 martie 2023), am reușit să plantăm sute de frasini, stejari și ulmi pe un teren unde, la finalul acțiunii, va fi o zonă cu peste 2.000 de copaci. Îl felicit pe toți cei implicați! Activitățile de acest gen trebuie să se desfășoare în fiecare comunitate din județul Dâmbovița. Este încă unul dintre lucrurile bune pe care le facem pentru viitorul copiilor noștri!’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu