06.07.2015 14:09

A scăpat de Aninoasa, dă peste Cornești?

A scăpat de Aninoasa, dă peste Cornești?
Galerie foto

❚ E clar că Nelu Radu vrea cu orice preț locul Gloriei Gaz Metan Finta, grupare nou promovată la Liga a IV-a. Cu el la control, echipa din Cornești a cam făcut legea în ultimii ani petrecuți în județul nostru ❚ La cât de orgolios este fostul finanțator al Gloriei Cornești, dacă mai are și forța financiară din trecut, atunci trebuie luat serios în seamă de Flacăra lui Gabi Paraschiv

COSTIN MIHAI


Oricât de mare a devenit rivalitatea dintre FC Aninoasa și Flacăra, morenarii probabil că s-au bucurat de promovarea echipei lui Remus Gâlmencea. Au scăpat de un adversar robust, care i-a luat fața în ultimele două sezoane de la Liga a IV-a. Până și Voința Crevedia, o altă echipă tare, va dispărea din peisaj, în timp ce Bradul Moroeni se cam duce la fund, astfel că drumul celor de la Flacăra Moreni către promovare pare mult mai ușor. Mai ales că se ia în calcul eliminarea barajului, încât campioanele județene să meargă direct în Liga a IV-a.

Nelu Radu vrea din nou fotbal la Cornești

Oricum am privi situația, Flacăra Moreni devine marea favorită la câștigarea seriei, statut pe care l-a avut și sezonul trecut, fără niciun folos. Chiar dacă a scăpat de Aninoasa, Crevedia sau Moroeni, formația lui Gabi Paraschiv e posibil să se aleagă cu un alt adversar de temut, Gloria Cornești.

E clar că Nelu Radu vrea cu orice preț locul Gloriei Gaz Metan Finta, grupare nou promovată la Liga a IV-a, iar dacă va reveni, e de luat în seamă. Cu el la control, echipa din Cornești a cam făcut legea în ultimii ani petrecuți în județul nostru. La cât de orgolios e fostul finanțator al Gloriei, dacă mai are și forța financiară din trecut, atunci trebuie luat serios în seamă de Flacăra lui Paraschiv. Plus că e posibil să mai apară surprize, cu alte echipe care să emită pretenții la promovare.