03.07.2015 00:16

A plouat cu... amenzi pentru șoferi

❚ Au fost oprite în trafic, pentru control, 342 de vehicule, polițiștii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale și au reținut 9 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare

V.V.


Politiștii de la Serviciul Rutier, zilnic în controale! De data asta au fost organizate acțiuni pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, în cadrul cărora au fost oprite în trafic, pentru control, 342 de vehicule, iar în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.250 de lei și au reținut 9 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Au fost depistați doi bărbați care conduceau autovehicule neînmatriculate fără a poseda permise, dar și trei persoane care conduceau mopede neînmatriculate. Totodată, un bărbat, de 29 de ani, din Târgoviște, este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier după ce a fost depistat conducând un buldoexcavator, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

De altfel bărbatul nu poseda deloc permis de conducere. Pe numele multora dintre cei depistați cu nereguli au fost întocmite dosare penale.