08.04.2020 19:45

A început dezinfectarea tuturor străzilor!

A început dezinfectarea tuturor străzilor!
Galerie foto

Acțiune inedită de dezinfectare a străzilor! Astăzi, a început igienizarea trotuarelor și străzilor din municipiul Târgoviște, iar edilul Daniel Cristian Stan a anunțat că această procedură va continua în fiecare  zi până când vor fi dezinfectate toate străzile și trotuarele din oraș!

Astăzi s-a început cu igienizarea străzilor din microraioanele XI și XII. De asemenea, primarul Daniel Cristian Stan le-a transmis din nou târgoviștenilor să rămână în casă până când această perioadă de epidemie va trece.

„Astăzi debutează cea mai mare acțiune de igienizare pe care a cunoscut-o municipiul Târgoviște. Cartier cu cartier, stradă cu stradă, orașul nostru va fi igienizat, va fi curățat, va fi dezinfectat. Vom ajunge în toate cartierele municipiului Târgoviște, pe toate străzile, pe toate trotuarele, însă trebuie să avem puțină răbdare. Astăzi vom igieniza microraionul 11, microraionul 12, sperăm să reușim să facem cât mai mult, iar acțiunea va continua în fiecare zi, stradă cu stradă, cartier cu cartier. Doamne ajută! Rămânem în casă! Să fiți sănătoși cu toții pentru că acesta este lucrul cel mai important, iar administrația locală târgovișteană este alături de dumneavoastră și face toate eforturile astfel încât să trecem cât mai ușor peste această situație. Multă sănătate!”.