15.09.2021 00:18

A fost inaugurat terenul de sport multifuncțional

*La eveniment a participat și președintele CJD, Corneliu Ștefan. Fondurile aprobate pentru realizarea lucrărilor sunt în sumă de peste 300.000 lei

*Proiectul a fost făcut prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, iar la inaugurare a participat și președintele CJD, Corneliu Ștefan

 

La începutul acestei săptămâni, cu ocazia începerii noului an școlar 2021-2022, administrația publică locală din Raciu a bifat inaugurarea unei investiții importante din infrastructura educațională. Este vorba despre proiectul terenului de sport multifuncțional de la Școala Gimnazială din satul Raciu, care a fost realizat în parteneriat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița.

La eveniment a participat și președintele CJD, Corneliu Ștefan. Fondurile aprobate pentru realizarea lucrărilor sunt în sumă de 322.213, 48 lei cu T.V.A. din care: Consiliul Local Raciu: 201.361,74 lei cu T.V.A. Consiliul Județean Dâmbovița: 120.851,74 lei cu T.V.A. Proiectul a fost făcut prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan nu a ezitat să ia cuvântul în cadrul acestui eveniment.

„Astăzi, am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală: terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu.  Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă surpriză elevilor școlii din Raciu. Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape. PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru. Am promis, am făcut!”, a fost mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan.

Nu în ultimul rând, primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru, a mulțumit conducerii CJD pentru sprijinul acordat în realizarea acestei investiții. ,,Ne bucurăm că am făcut acest proiect. Ne bucurăm acum, într-un moment important, când porțile școlilor se redeschid, iar elevii își vor desfășura fizic activitatea. Sperăm noi să rămână așa situația, iar elevii să vină la școală pentru ore. În ceea ce privește proiectul pe care îl inaugurăm astăzi, nu pot decât să-i mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean pentru sprijinul oferit și cred că am dovedit cu toții că ne interesează educația și dezvoltarea tinerilor. Este un proiect important, un proiect care sunt convins că îi bucură foarte tare și pe elevi, și nu numai” , a fost mesajul transmis de primarul Vasile Grădinaru.

 

Ștefan Khalil