20.09.2021 00:09

A doua victorie consecutivă

A doua victorie consecutivă
Galerie foto

* Chindia a reușit să deschidă scorul în finalul primei reprize prin Dani Popa, cel care a fost lansat de Șerban, l-a depășit de Ghiță și a șutat fără speranțe pentru Aioani

* Chiar dacă oaspeții au dominat la capitolul posesie, nu au reușit să producă pericol, iar Chindia a dat lovitura decisivă în finalul jocului, prin Popa, care a marcat după  o pasă excelentă în adâncime din partea lui Celea

* Farul nu a avut puterea să intre în joc și a avut o singură ocazie mai importantă, prin Betancor, al cărui șut din lovitură liberă a fost reținut de portarul Chindiei

* Formația târgovișteană a obținut astfel a doua victorie consecutivă, a ajuns la 12 puncte și începe să se apropie de zona locurilor de play-off

 

Revenirea pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești a fost favorabilă Chindiei, care a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, în etapa cu numărul 9, în fața celor de la Farul Constanța. Echipa lui Emil Săndoi a amintit de prestațiile din finalul sezonului trecut, a fost bine organizată în apărare și a lovit de două ori, prin Dani Popa. Formația târgovișteană a obținut astfel a doua victorie consecutivă, a ajuns la 12 puncte și începe să se apropie de zona locurilor de play-off. Pentru Chindia urmează un nou joc dificil, în deplasare, la FC Argeș.

Repriză bună

Chindia a început bine meciul și a fost periculoasă încă din minutele de început ale partidei de la Ploiești, însă lovitura de cap a lui Cantave a fost reținută de Aioani (7). Meciul a fost unul echilibrat, Farul a ajuns rar la poarta Chindiei, singura ocazie mai importantă a purtat semnătura lui Ganea, însă șutul acestuia a trecut pe lângă poarta lui Căbuz (35). Chindia a reușit să deschidă scorul în finalul primei reprize prin Dani Popa, cel care a fost lansat de Șerban, l-a depășit de Ghiță și a șutat fără speranțe pentru Aioani (40). Formația lui Emil Săndoi ar fi putut să intre la pauză cu un avantaj de două goluri, dar șutul lui Neguț a lovit bara porții oaspeților (45).

Popa a reușit „dubla”

Echipa târgovișteană a reușit să gestioneze perfect repriza secundă și a ținut Farul departe de poarta lui Căbuz. Chiar dacă oaspeții au dominat la capitolul posesie, nu au reușit să producă pericol, iar Chindia a dat lovitura decisivă în finalul jocului, prin Popa, care a marcat după  o pasă excelentă în adâncime din partea lui Celea (84). Chiar dacă a încercat să forțeze, Farul nu a avut puterea să intre în joc și a avut o singură ocazie mai importantă, prin Betancor, al cărui șut din lovitură liberă a fost reținut de portarul Chindiei (90+4).

Caseta tehnică

Stadion: „Ilie Oană” - Ploiești. A marcat: Dani Popa (40, 84). Cartonașe galbene: Iacob (90+3) / Artean (54), Dobrosavlevici (70). Au arbitrat: Andrei Chivulete - Vladimir Urzică și Andrei Constantinescu.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, C. Dinu – M. Dulca, Popadiuc (90+1 Roumpoulakou) – Neguț, M. Șerban (86 A. Șerban), Cantave (77 Kocic) – D. Popa (86 Corbu). Antrenor: Emil Săndoi.

Farul: Aioani – Dussaut (46 Mladen), Larie, Ghiță, Boboc – Artean, R. Pires (46 Dobrosavlecivi), Purece (76 Petre) – G. Ganea (61 Ciobanu), Betancor, Pitu (46 Sali). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cosmin Sava