03.11.2021 00:17

„Trebuie să faci proiecte, dar ești pedepsit de Guvern”

„Trebuie să faci proiecte, dar ești pedepsit de Guvern”
Galerie foto

*În acest moment, în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești se desfășoară numeroase proiecte de reabilitare și modernizare, pe cele mai importante zone, infrastructura rutieră, educațională, sportivă, sanitară și chiar turistică

 

,,În urmă cu un an am depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar ales al municipiului Târgoviște. Un mandat obținut în urma celor mai categorice rezultate electorale din istoria scrutinelor locale. Un mandat încărcat din start cu responsabilizarea confirmării lucrurilor bune întâmplate în anii din urmă și a îndeplinirii celor asumate pentru viitor.”

Așa începe mesajul edilului Daniel Cristian Stan, aflat la al treilea mandat pe scaunul de primar al municipiului Târgoviște. În acest moment, în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești se desfășoară numeroase proiecte de reabilitare și modernizare, pe cele mai importante zone, infrastructura rutieră, educațională, sportivă, sanitară și chiar turistică. De la an la an, municipiul Târgoviște arată tot mai schimbat, iar în mesajul său, edilul Daniel Cristian Stan a promis cetățenilor că până în ultima zi în care va ocupa această funcție, nu va înceta să depună tot efortul ca orașul să arate și mai bine.

,,Cum să descriu acest prim an? Dificil? Da, din multe puncte de vedere (sanitar, economic). Provocator? Când trebuie să faci proiecte, dar ești „pedepsit” de guvern și nu primești nimic la rectificări, da, e o provocare. Satisfăcător? Și, și. Am încercat să suplinim lipsa de susținere financiară cu mai multă muncă din partea noastră, a celor care lucrăm, efectiv, în administrație. În multe cazuri, am și reușit. Altminteri, sunt împăcat cu propria conștiință că am făcut și fac tot ce depinde de mine să-mi respect jurământul. Orașul arată de la săptămână la săptămână mai bine, mai frumos, mai civilizat și a devenit #acasă pentru foarte mulți dintre cei care trăiesc aici. Acesta este, de fapt, obiectivul final. Până în ultima zi a mea în această funcție onorantă, nu voi face economie de efort să-l împlinesc. Ne vedem pe teren și facem orașul mai bun astăzi decât ieri, mai bun mâine decât astăzi”, a transmis, pe o rețea de socializare, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan Khalil