27.01.2022 00:17

„Trebuie să facem economie”

„Trebuie să facem economie”
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că momentan nu au venit toate facturile de la școli pentru căldură și energie electrică, dar se așteaptă ca sumele să fie unele destul de mari *Edilul a mai spus că a stat de vorbă cu directorii unităților de învățământ și i-a rugat să fie cât mai economicoși

 

Primarul Daniel Cristian Stan le-a transmis tuturor directorilor unităților de învățământ din municipiul Târgoviște să nu se mai risipească energia electrică și căldura în școli. Primării din mai multe localități din țară se plâng de facturile uriașe primite de la unitățile de învățământ, după ce valoarea lor a crescut. Un procent destul de mare din acestea este suportat de primăria localității. Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că momentan nu au venit toate facturile de la școli pentru căldură și energie electrică, dar se așteaptă ca sumele să fie unele destul de mari. Acesta a mai spus că a stat de vorbă cu directorii unităților de învățământ și i-a rugat să fie cât mai economicoși.

„Tarifele facturilor la lumină și gaze pentru unitățile de învățământ din municipiul Târgoviște au crescut de cinci-șase ori mai mult în această iarnă. Nu ne-au venit încă toate facturile, dar ne gândim cu groază la ce o să fie. Am avut o discuție cu conducătorii unităților de învățământ din Târgoviște, am semnat un contract de management administrativ între Primărie și conducerea instituțiilor de învățământ, după care…mai pe românește, i-am rugat să aibă grijă, să facem economie, pentru că nu avem de unde să acoperim toate cheltuielile. Este important să nu mai lăsăm luminile aprinse prin școli fără sens, centrala termică să fie folosită cu grijă, adică cu puțin timp înainte să vină elevii și evident în timpul desfășurării cursurilor” , a transmis primarul municipiului Târgoviște.

Ștefan Khalil