10.03.2022 00:15

„Trăim după această pandemie o realitate diferită”

„Trăim după această pandemie o realitate diferită”
Galerie foto

*„Unele afaceri au prosperat formidabil de mult: curieratul, serviciile de internet, industria farma. Altele precum horeca, retailul sau industria evenimentelor sunt încă la ATI”

 

 

 

Starea de alertă a dispărut, la fel ca și restricțiile impuse de pandemie, dar problemele complexe cu care se confruntă mediul de afaceri dâmbovițean au rămas! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan recunoaște că pandemia a adus oportunități de dezvoltare pentru unele domenii de activitate, dar pe altele le-a adus foarte aproape de pragul falimentului.   

 

,,De astăzi (n.n. ieri), 9 martie 2022, toate restricțiile legate de pandemie au fost înlăturate. De astăzi (n.n. ieri), putem să ne dăm din nou mână atunci când încheiem un parteneriat de business. Avem mult de recuperat, lumea de afară doar s-a mai împiedicat de Covid, dar nu s-a oprit. Unele afaceri au prosperat formidabil de mult: curieratul, serviciile de internet, industria farma. Altele precum horeca, retailul sau industria evenimentelor sunt încă la ATI. Trăim după această pandemie o realitate diferită. Sprijinul guvernelor din Piața Victoriei  în această perioadă a fost unul modest.

Înțeleg că România nu are bugetul Germaniei sau Austriei dar, păstrând proporția, firmele noastre au ieșit (din nou) pe minus. Cu toate acestea, cred că acum este timpul pentru a căuta oportunități de business. În vremuri dificile au câștigat cei care au viziune și curaj. Dâmbovița, prin poziția geografică și prin resursele sale trebuie să poată mai mult. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură are ușa deschisă pentru fiecare antreprenor în parte. Suntem aici pentru dumneavoastră astfel încât împreună să dezvoltăm mediul de afaceri dâmbovițean”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

 

 

Violeta Stanciu