20.04.2022 00:14

„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”

„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
Galerie foto

*„În calitate de președinte al CJD eu nu am făcut diferențe între primari, eu nu am împărțit județul în galbeni și roșii așa cum era în vremuri apuse pentru județul Dâmbovița”

 

Chiar dacă sunt într-o alianță funcțională la nivel național, unde liderii de la centru privesc deja în perspectivă și văd posibilă continuarea colaborării politice  și după alegerile din 2024, la nivelul județului Dâmbovița alianța PSD-PNL scârțâie din toate încheieturile. Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan așteaptă sprijin din partea parlamentarilor PNL Dâmbovița, dar și o implicare mai activă a acestora pe ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităților locale, indiferent de culoarea politică a acestora.  

„Legat de alianța PSD –PNL în județul Dâmbovița eu încă mai aștept sprijin și din partea parlamentarilor PNL!  După cum vedeți toți parlamentarii PSD, prefectul județului, primarul municipiului Târgoviște am venit  cu toții în fața dâmbovițenilor să anunțăm un pachet de măsuri, dar și ceea ce facem noi în fiecare zi pentru dâmbovițeni, pentru fiecare comunitate locală. Eu, în calitatea mea de președinte al CJD și nu în ultimul rând de președinte al PSD Dâmbovița, aștept partenerii din PNL Dâmbovița să vină mai activ în această alianță pentru că este de datoria noastră, a tuturor, dacă suntem într-o alianță la nivel național să fim în alianță și la nivel județean pentru obiective comune, de a dezvolta comunitățile locale.

Am avut o singură întâlnire la nivelul județului Dâmbovița cu președintele PNL Dâmbovița, acum două luni, am așteptat să treacă și 10 aprilie când au avut loc  alegerile celor de la PNL, la nivel național, sper să intre într-o logică de alianță și să colaborăm pentru binele județului Dâmbovița. În calitate de președine al CJD eu nu am făcut diferențe între primari, eu nu am împărțit județul în galbeni și roșii așa cum era în vremuri apuse pentru județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu