26.01.2022 00:13

„Sincer să fiu, polițiștii nu stau rău cu salariile, cu veniturile”

„Sincer să fiu, polițiștii nu stau rău cu salariile, cu veniturile”
Galerie foto

*Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, nu le plânge de milă polițiștilor care protestează în această perioadă pentru a-și cere drepturile, respectiv pentru punerea în aplicare a Legii 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran nu le plânge de milă polițiștilor care protestează în această perioadă pentru a-și cere drepturile, respectiv pentru punerea în aplicare a Legii 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Despre aceștia, liderul liberal spune că nu stau rău cu veniturile, având în vedere ceea ce se întâmplă în România, făcând referire cel mai probabil la ceea ce se întâmplă în mediul privat, unde salariații se luptă să trăiască din salariul minim pe economie. De asemenea, Virgil Guran susține că o mare parte din vină o poartă politicienii care fac promisiuni fără acoperire numai pentru a fi votați.

„Sincer să fiu, polițiștii, față de ce se întâmplă în România, nu stau rău cu salariile, cu veniturile... Vă spun ceva. De vină este politica păguboasă care a fost în România, promisiunile de genul «venim noi la guvernare... și vă mărim». Nu, mărirea trebuie să se facă în funcție de ce este real, natural... Spre exemplu mărirea la medici a fost benefică, deși și aici când s-a votat eu am spus că nu este normal ca medicul care îți dă o aspirină să aibă același salariu cu cel care te operează pe creier. Nu este normal așa ceva”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu