21.10.2021 00:13

„România trebuie să se scuture odată”

„România trebuie să se scuture odată”
Galerie foto

*„Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar fără o altă revoluție adevărată în care să scăpăm de toți și să-i punem pe toți cei care au greșit cu intenție să plătească... nu se va întâmpla nimic”

*„Va fi o permanentă luptă pentru ciolan, vom avea aceleași personaje care se vor zbate să facă fel de fel de jocuri politice doar din dorința de a rămâne cât mai sus la butoanele principale”

 

,,Ce am avut și ce am pierdut’’! Aceasta este reacția liderului de sindicat Nicolae Dragodănescu la aflarea veștii că Guvernul Cioloș a căzut la vot în Parlamentul României! Președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște spune că Guvernul Cioloș oricum nu avea nicio șansă să treacă, iar un nou Guvern Cîțu ar însemna chiar un dezastru pentru România.

„Țara a fost guvernată prost”

,,Faptul că nu a trecut guvernul propus acum era de așteptat. Ne-am uitat doar la miniștrii care au fost propuși, m-am îngrozit când l-am văzut iar pe Năsui (n.n. Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei), am urmărit cu maxim interes audierea lui din comisie, un dezastru. Să vii cu mare parte din aceleași personaje de tristă amintire, e bine că nu a trecut. Dacă va urma un nou Guvernul Cîțu 2-3-4... asta ne arată că jocurile politice se fac peste interesul național și peste bunul simț, se fac dincolo de orice astfel de aprecieri. România trebuie să se scuture odată...

Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar fără o altă revoluție adevărată în care să scăpăm de toți și să-i punem pe toți cei care au greșit cu intenție să plătească... nu se va întâmpla nimic. Va fi o permanentă luptă pentru ciolan, vom avea aceleași personaje care se vor zbate să facă fel de fel de jocuri politice doar din dorința de a rămâne cât mai sus la butoanele principale. În rest, ce să vedem acum..

Vedem că țara este vai de mama noastră, vedem că nu suntem pregătiți cu sistemul sanitar cu toate că ne-a călcat de atâta vreme pandemia asta, se duc oamenii în spital și nu au tratamente și cerșim pe la alte țări europene ba să ne primească bolnavi, ba să ne dea nu știu ce anticorpi monoclonali... Țara a fost guvernată prost, aproape că neguvernată, ei și-au guvernat propriile lor interese și în continuare vom avea parte de aceleași manifestări. Asta este umila mea opinie’’, ne-a declarat ieri președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta Stanciu