20.11.2023 00:13

„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”

„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Galerie foto

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă  că partidul său va merge în alegeri singur, renunțând la alianța cu PSD-ul. Declarația a fost făcută după o ședință recentă a partidului, unde s-a hotărât că este mai benefic să abordeze alegerile în mod independent.

„Am avut recent la Sinaia o ședință unde am hotărât că vom merge în alegeri singuri, nu cu PSD-ul. Un lucru pe care eu l-am susținut din toată inima, de la început, dacă vă aduceți aminte, și într-o conferință de presă anterioară, că este mai bine să mergem separat în alegeri. Pot spune că este absolut normal, suntem două partide distincte. Este adevărat, guvernăm împreună la nivel național, lucrurile importante ale țării le stabilim împreună, dar suntem două partide distincte care au doctrină separată”, a declarat senatorul Guran.

Cu toate că PNL și PSD colaborează la nivel național în guvernare, senatorul a subliniat că cele două partide sunt entități distincte, având doctrine separate. Virgil Guran a mai subliniat faptul că această decizie de a merge separat în alegeri reflectă convingerea că fiecare partid ar trebui să își urmeze propriile interese și ideologii în procesul electoral.

 

 

Ștefan Khalil